Politika zasebnosti za www.hugowolf160.si

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje naše pravilnike in postopke o zbiranju, uporabi in razkritju vaših podatkov, ko uporabljate storitev, ter vam pove o vaših pravicah do zasebnosti in o tem, kako vas ščiti zakon.

Razlaga in definicije

Tolmačenje

Besede, katerih začetna črka je velika, imajo pomene, opredeljene pod naslednjimi pogoji. Naslednje definicije imajo enak pomen ne glede na to, ali se pojavljajo v ednini ali množini.

Definicije

Za namene tega pravilnika o zasebnosti:

 • Račun pomeni edinstven račun, ustvarjen za vas za dostop do naše storitve ali delov naše storitve.

 • Podjetje (v tej pogodbi imenovano »podjetje«, »mi«, »nas« ali »naš«) se nanaša na www.hugowolf160.si.

 • Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto shrani v vaš računalnik, mobilno napravo ali katero koli drugo napravo in vsebujejo podrobnosti o vaši zgodovini brskanja na tem spletnem mestu med številnimi uporabami.

 • Država se nanaša na: Slovenijo

 • Naprava pomeni vsako napravo, ki lahko dostopa do storitve, kot je računalnik, mobilni telefon ali digitalna tablica.

 • Osebni podatki so vse informacije, ki se nanašajo na identificiranega ali določljivega posameznika.

 • Storitev se nanaša na spletno mesto.

 • Ponudnik storitev pomeni vsako fizično ali pravno osebo, ki obdeluje podatke v imenu družbe. Nanaša se na podjetja ali posameznike tretjih oseb, ki jih podjetje zaposluje za omogočanje storitve, zagotavljanje storitve v imenu družbe, izvajanje storitev, povezanih s storitvijo, ali pomoč družbi pri analizi uporabe storitve.

 • Podatki o uporabi se nanašajo na samodejno zbrane podatke, ustvarjene z uporabo storitve ali iz same infrastrukture storitve (na primer trajanje obiska strani).

 • Vi pomeni posameznika, ki dostopa do storitve ali jo uporablja, ali podjetje ali drugo pravno osebo, v imenu katere tak posameznik dostopa do storitve ali jo uporablja, kot je ustrezno.

Zbiranje in uporaba vaših osebnih podatkov

Vrste zbranih podatkov

Osebni podatki

Med uporabo naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, ki jih lahko uporabimo za vzpostavitev stika ali identifikacijo. Osebno določljivi podatki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na:

 • E-poštni naslov

 • Ime in priimek

 • Podatki o uporabi

Podatki o uporabi

Podatki o uporabi se samodejno zbirajo pri uporabi storitve.

Podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vaše naprave (npr. naslov IP), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh , edinstvene identifikatorje naprave in druge diagnostične podatke.

Ko do storitve dostopate z mobilno napravo ali prek mobilne naprave, lahko samodejno zbiramo določene podatke, vključno z vrsto mobilne naprave, ki jo uporabljate, edinstvenim ID-jem vaše mobilne naprave, naslovom IP vaše mobilne naprave, vendar ne omejeno nanje. , vaš mobilni operacijski sistem, vrsta mobilnega internetnega brskalnika, ki ga uporabljate, edinstveni identifikatorji naprave in drugi diagnostični podatki.

Lahko tudi zbiramo podatke, ki jih pošlje vaš brskalnik, kadar koli obiščete našo storitev ali ko do storitve dostopate prek mobilne naprave.

Tehnologije sledenja in piškotki

Uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja za sledenje dejavnosti v naši storitvi in shranjevanje določenih informacij. Uporabljene tehnologije sledenja so svetilniki, oznake in skripte za zbiranje in sledenje informacij ter za izboljšanje in analizo naše storitve. Tehnologije, ki jih uporabljamo, lahko vključujejo:

 • Piškotkiali piškotki brskalnika. Piškotek je majhna datoteka, shranjena v vaši napravi. Svojemu brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke ali da navede, kdaj je piškotek poslan. Če pa piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve. Naša storitev lahko uporablja piškotke, razen če ste nastavitve brskalnika prilagodili tako, da zavrača piškotke.
 • Spletni svetilniki. Nekateri razdelki naše storitve in naša e-pošta lahko vsebujejo majhne elektronske datoteke, znane kot spletni svetilniki (imenovane tudi čisti gifi, oznake slikovnih pik in gifi z eno slikovno piko), ki omogočajo Podjetje na primer za štetje uporabnikov, ki so obiskali te strani ali odprli e-pošto, in za druge povezane statistike spletnega mesta (na primer beleženje priljubljenosti določenega razdelka in preverjanje celovitosti sistema in strežnika).
 • Potrebni/nujni piškotki

  Vrsta: Sejni piškotki

  Upravlja: mi

  Namen: ti piškotki so bistveni za zagotavljanje storitev, ki so na voljo na spletnem mestu, in za uporabo nekaterih njegovih funkcij. Pomagajo pri preverjanju pristnosti uporabnikov in preprečujejo goljufivo uporabo uporabniških računov. Brez teh piškotkov storitev, ki ste jih zahtevali, ni mogoče zagotoviti in te piškotke uporabljamo samo za zagotavljanje teh storitev.

 • Pravilnik o piškotkih/Piškotki za sprejemanje obvestil

  Vrsta: trajni piškotki

  Upravlja: mi

  Namen: Ti piškotki ugotavljajo, ali so uporabniki sprejeli uporabo piškotkov na spletnem mestu.

 • Funkcionalni piškotki

  Vrsta: trajni piškotki

  Upravlja: mi

  Namen: Ti piškotki nam omogočajo, da si zapomnimo izbire, ki jih naredite, ko uporabljate spletno mesto, kot je zapomnitev vaših podatkov za prijavo ali jezikovnih nastavitev. Namen teh piškotkov je, da vam zagotovimo bolj osebno izkušnjo in preprečimo, da bi morali znova vnašati svoje nastavitve vsakič, ko uporabljate spletno mesto.

Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, in vaših izbirah glede piškotkov obiščite našo Politiko piškotkov ali razdelek o piškotkih v naši Politiki zasebnosti.

Uporaba vaših osebnih podatkov

Podjetje lahko uporablja osebne podatke za naslednje namene:

 • Za zagotavljanje in vzdrževanje naše storitve, vključno z nadzorom uporabe naše storitve.

 • Za upravljanje vašega računa: za upravljanje vaše registracije kot uporabnika storitve. Osebni podatki, ki jih posredujete, vam lahko omogočijo dostop do različnih funkcij storitve, ki so vam na voljo kot registriranemu uporabniku.

 • Za izvajanje pogodbe: razvoj, skladnost in sklenitev kupoprodajne pogodbe za izdelke, predmete ali storitve, ki ste jih kupili, ali katere koli druge pogodbe z nami prek storitve.

 • Za stik z vami: za stik z vami po e-pošti, telefonskih klicih, SMS-ih ali drugih enakovrednih oblikah elektronske komunikacije, kot so potisna obvestila mobilne aplikacije glede posodobitev ali informativne komunikacije v zvezi s funkcionalnostmi, izdelke ali pogodbene storitve, vključno z varnostnimi posodobitvami, kadar je to potrebno ali razumno za njihovo izvajanje.

 • Za zagotavljanje novic, posebnih ponudb in splošnih informacij o drugem blagu, storitvah in dogodkih, ki jih ponujamo, ki so podobni tistim, ki ste jih že kupili ali o njih povpraševali, razen če ste se odločili, da ne prejmete take informacije.

 • Za upravljanje vaših zahtev: Za udeležbo in upravljanje vaših zahtev za nas.

 • Za poslovne prenose: Vaše podatke lahko uporabimo za oceno ali izvedbo združitve, odsvojitve, prestrukturiranja, reorganizacije, razpustitve ali druge prodaje ali prenosa nekaterih ali vseh naših sredstev, bodisi kot delujočega podjetja ali kot del stečaja, likvidacije ali podobnega postopka, v katerem so osebni podatki, ki jih imamo o uporabnikih naših storitev, med prenesenimi sredstvi.

 • Za druge namene: Vaše podatke lahko uporabimo za druge namene, kot so analiza podatkov, prepoznavanje trendov uporabe, ugotavljanje učinkovitosti naših promocijskih kampanj ter za ocenjevanje in izboljšanje naše storitve, izdelkov, storitev , trženje in vaše izkušnje.